​Përfundon bastisja në OVL UÇK, ja çka mori me vete EULEX-i

ja çka mori me vete EULEX-i

Pas 8 orësh ka përfunduar bastisja e zyrave të OVL UÇK-së nga Eulex-i.

Sekretari i kësaj organizate Faton Klinaku tha se zyrtarët e Eulex-it kanë marrë vetëm disa shtëpiza.

Ai ta se në dokumentet që i kanë konfiskuar nuk ka asgjë.

Ndërkaq, avokati Tomë Gashi konfirmoi se kryetari Hysni Gucati dhe nënkryetari Nasim Haradinaj janë në proces për t’u dërguar në Hagë.